Skip to main content
aboutus

Εξουσιοδοτημένο Service

Στην Τεχνική Αθηνών Αφοί Αθανασιάδη Ο.Ε., παρέχουμε εξουσιοδοτημένο service για τις κορυφαίες εταιρείες WILO, ARISTON, CHAFFOTEAUX, IMMERGAS και DAIKIN. Η εξειδικευμένη μας ομάδα τεχνικών είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές και τα συστήματα σας θα λειτουργούν πάντα άψογα.

wilo
ariston
chaffoteaux
immergas
daikin

Τεχνική Αθηνών Αφοί Αθανασιάδη Ο.Ε

Επίσημο Service Αξιόπιστη Επισκευή Βλαβών Άμεση Τεχνική Υποστήριξη Σωστή Συντήρηση Προϊόντων Χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη:

Η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας είναι βασική προτεραιότητά μας. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε τις συσκευές σας σε λειτουργία χωρίς καθυστερήσεις, και γι’ αυτό προσφέρουμε γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Είτε πρόκειται για επείγουσα επισκευή, είτε για προγραμματισμένη συντήρηση, είμαστε εδώ για να δώσουμε την πιο υπεύθυνη και αξιόπιστη λύση.

Επίσημο Service:

Ως επίσημο service για τις εταιρείες WILO, ARISTON, CHAFFOTEAUX, IMMERGAS και DAIKIN, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να διαχειριστούμε οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τα προϊόντα αυτών των κατασκευαστών. Η συνεργασία μας με αυτές τις κορυφαίες εταιρείες μάς επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις πιο ενημερωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Αξιόπιστη Επισκευή Βλαβών:

Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους βλάβη με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Εγγυόμαστε αξιόπιστη επισκευή βλαβών, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές και γνήσια ανταλλακτικά, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

Σωστή Συντήρηση Προϊόντων:

Η σωστή συντήρηση των προϊόντων σας είναι ζωτικής σημασίας για την μακροχρόνια απόδοση και αξιοπιστία τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες τακτικής συντήρησης που προλαμβάνουν τις βλάβες και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των συσκευών σας. Με τη συντήρηση από τους ειδικούς μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι συσκευές σας θα λειτουργούν πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών:

Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών είναι κρίσιμη για την διατήρηση της ποιότητας και της απόδοσης των συσκευών σας. Στην Τεχνική Αθηνών, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά από τις εταιρείες WILO, ARISTON, CHAFFOTEAUX, IMMERGAS και DAIKIN, διασφαλίζοντας ότι κάθε επισκευή και συντήρηση γίνεται με τα υψηλότερα πρότυπα.

Γιατί Εμάς

Πολυετής πείρα και εξειδίκευση:

Η Techniki-Athinon.gr διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο, γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Η εξειδίκευση και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας διασφαλίζουν ότι θα λάβετε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες σας.

01

Ποιότητα υπηρεσιών και εγγύηση:

Στην Techniki-Athinon.gr, δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, πάντα με εγγύηση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού εξασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το καλύτερο δυνατό.

02

Σχέση εμπιστοσύνης και συνέπεια:

Έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, χάρη στην αμεσότητα, τη συνέπεια και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζουν τη συνεργασία μας. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο, και γι’ αυτό πάντα προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες του.

03

Τεχνογνωσία και διαρκής ενημέρωση:

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς για να παραμένει ενήμερο σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο. Η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση και να προσφέρουμε λύσεις που είναι πάντα επίκαιρες και αποδοτικές.

04

Ανταγωνιστικές τιμές και ικανοποίηση πελατών:

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, κάνοντας την επιλογή της Techniki-Athinon.gr την πιο συμφέρουσα. Το σύνολο των ικανοποιημένων πελατών μας αποτελεί την ασφαλέστερη απάντηση στο ερώτημα γιατί να επιλέξετε εμάς. Η ικανοποίηση και τα θετικά σχόλια των πελατών μας είναι η καλύτερη απόδειξη της αξίας των υπηρεσιών μας.

05

Εμπιστευτείτε μας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις με συνέπεια και αξιοπιστία.

Σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας;

Google Reviews

EG
EG
2024-05-18
Έστειλα μια αντλία για επισκευή και μου την εφτιαξαν με γνήσια ανταλλακτικά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!! Και φυσικά ευγενέστατο προσωπικό και επαγγελματίες!!
Βασίλης Μητσόπουλος
Βασίλης Μητσόπουλος
2024-05-09
Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Λύθηκε το πρόβλημα μου.
dimitris934
dimitris934
2024-03-26
Ο κ. Νίκος είναι ο καλύτερος μάστορας και οικονομικός. Έχω ένα λέβητα αεριου της Immergas ο οποίος παρουσιαζε προβληματα δεν δούλευε κανονικά. Οι άλλοι τεχνίτες μου έλεγαν ότι είναι παλιός (9 ετων) και δεν μπορούσαν να τον επισκευάσουν. Τελικά ήρθε ο κ. Νικος τον καθάρισε εντόπισε τη βλάβη (είχε πρόβλημα ή πλακέτα) και αφού την αντικατεστησε τώρα δουλεύει μια χαρά!!!
djchristo p
djchristo p
2024-01-20
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης.. Εκαναν service στον καυστήρα, επειδή δεν ήμουν στο χώρο, μου έστειλαν και φωτογραφίες, του πριν και του μετά.. Όταν αποχώρησαν μετά την εργασία, είχαν καθαρίσει ακόμα και τον χώρο (είχε βρωμιά από παλιότερη μικρή διαρροή, είχε πιάσει μακα).. Άφησαν τον χώρο του καυστήρα πεντακαθαρο..
ΥΦΑΝΤΗΣ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2024-01-14
Εξαιρετικοί επαγγελματίες -άμεση επικοινωνία . Η πρώτη επαφή με την εταιρεία πριν 20 χρόνια όταν ο ανήμερα Χριστουγέννων υπήρχε πρόβλημα με τον καυστήρα και δεν ερχόταν το μέχρι τότε συνεργείο(9 διαμερισματα με χιονιά χωρις θερμανση.....) Από τότε η συνεργασία μας είναι άψογη και έχει λύσει ότι πρόβλημα μου έχει παρουσιαστεί στον καυστηρα σωληνες καλοριφερ . Όπως και σε θέματα που είχα στο πιεστικό μηχάνημα στο εξοχικό μου.
Panos Katsoulis
Panos Katsoulis
2023-11-29
Επικοινωνία, Οργάνωση, Τεχνογνωσία, Επαγγελματισμός, Ευγένεια, Καθαριότητα, σε όλα Άριστα! Ο Κος Νίκος Αθανασιάδης, είναι ικανός να ξημερωθεί πάνω στο αντικείμενο του, εάν π.χ. "δεν του αρέσουν'' οι τιμές του CO στον θάλαμο του καυστήρα! Αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση! Τούς συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Καλέστε μας
Επικοινωνία